Happiness

Archive for the ‘parody’ Category

Heya guys, sorry for the lack of update, been really busy these days because of mid-tests and whatever-assignments.

And I should been studying by now, but I love you guys too much so won’t leave you without pictures tonight.

Yesterday, I went to a salon to cut my bangs. And I really

really

really

really

really

really

really

really

HATE THE FINAL OUTCOME!!!!!!

For the past 18 years of my life I never get my hair cut wrongly!!

But that tukang-mas-mas who cut my bangs finally turned my looks to..

ajjkkwlw

BLAKE LIVELY!!!! OMG IM SO PRETTY RIGHT NOW!!!!

-_-””

No la, it will take forever for me to change my looks into her. Crazy ah?

Ok the truth is I look like this girl here.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

wwww

Yes, Chibi Maruko Chan.

T.T

You see:

Picture 0314

Haiz…

I know it’s damn ugly la, stop laughing people, please consider my feelings also 😛

BUT it’s ok, at least Chibi Maruko Chan is cute, and so am I. *denying*

Since I cant change anything already, I may start imitating her.

You guys can try this looks too. (it will look more real if you put half of your hair back)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1. The ‘bye-bye-teacher-i’m-going-home-now’ pose

dgdgdnnPicture 0318

Actually I wanted to put up the picture below instead. But then I realized I look at the wrong side. -_-”’

Picture 0324


2. The ‘aahhhh’ pose

wwwwPicture 0320

And again I failed to look at the right way with my short hair!!! Grrr!!

Does this mean me and short hair are not meant to be? T.T

Picture 0325

And lastly, my favorite pose:

3. The ‘what-the-hell’ pose

dgdgdPicture 0326

Errrr, maybe not really my favorite after all.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

So yea maybe that’s all about me so far.

Since my hair was cut like that, I always pin/put it up so people won’t see it.

Now Felicitas remain bang-less -_-”’

Again I’m sorry because I won’t be able to blog for the next 3 days.

But Felicitas is full of surprise, so watch out for the next update.

Cheers, Felicitas

Picture 0329

*rush to study*

Advertisements

Hey guys, gw ga tau knp tapi ada masalah dengan penerbangan gw yg mengharuskan pergi nya diundur besok. Gw sih gpp, nothing’s diff juga.

So yea gw update sbentar ttg preparation gw kmaren malem.

dscn3585

Ini nyokap yg kerjaannya panikan

Mama : “De…?”

Gw : “Iya ma?”

Mama : “Uda masukin shampo blm?”

Gw : “Uda ma..”

Mama : “Charger handphone?”

Gw : “Oiya ma, tunggu ya..”

Mama : “Tuh kan klo ga diingetin pasti lupa deh.”

*ambil charger*

Gw : “Ini ma..”

Mama : “Ok. Apalagi ya?”

Gw : “Apa lg ma?”

Mama : “Oiya shampo shampo jgn sampe lupa itu penting.”

Gw : —-____—-

Gw : “Kan tadi mama uda nanya.”

Mama : “Oiya ya.”

Gw : Zzzzzzzzzzzzz

 

dscn3586

Koper ke dua.

 

Sdangkan kerjaan gw

dscn3583

Hahaha ga lah, masa gw sgitu teganya?

Nih bukti gw ngerapiin tas gw sendiri.

dscn3593

Buku, agenda, dompet, sunglasses, jam, Ipod, Iphone, camera, laptop.

All checked!

 

Yay siap brangkat!!!!

But suddenly

dscn3616

HOP!

 

dscn3606

It’s baby!!

 

dscn3605

Ternyata baby ga mau gw tinggalin di rumah!

 

dscn3599

Aawww isnt that sweet? So touched.

*Ya Tuhan, why am i so good in pretending something in front of the camera!* 😛

 

Ok la gw juga ga tega.

dscn3596

Jadi mari kita berangkat baby!

 

Sebelumnya mari kita liat kluarga baby dan pamitan.

dscn3638

And shall take a family picture together first. In case baby misses her family 😛

dscn3639

Clicked! Done.

 

Saat2 yg sedih emang.

Btw thanks ya buat yg uda kasi gw farewell gifts. Really appriciated it so much.

dscn3554

Jacket full colours yg di kasi Wenny. Arigato Wen.

dscn3355

This is what I gave her.

dscn3341

Gonna miss u lil Wen 🙂

 

Another gift I received is from Desy, my bro’ gf.

dscn36611

So cute, I didn’t even dare to eat it.

dscn3662

Ok la, I did

dscn3663

 

~~~~~~update~~~~~~~

Gw lg sakit nih, kena demam.

Nyokap lgs panic gt, lgs suruh gw minum Panadol.

Now I’m struggling to finish 3 cans of Pocari Sweat -_-“

Doain ya biar cepet sembuh T.T

Btw karena hari ini hari yg penuh cinta ❤

picture-373

I wanna say that

picture-374

Love you readers ❤

So hey, hari ini adalah Imlek!!!

Imlek di Indo tuh menurut gw, ga terlalu heboh klo dibanding di Sg.

Hiasannya, suasananya, smua deh…

*sigh*

How I miss Sg…

Pgn blog pas gw kmarenan ini di Sg.

dscn3412

Gw n Wenny pegi makan ke Food Republic Wisma Atria. Anginnya nyebelin 😦

 

dscn3415

Beef Thai Noodles, super duper good. Oh I love Thai food. Seriously.

 

dscn3413

Yup Thai coconut rocks

 

dscn3414

Gimana Wen togelnya kena? 😛

 

dscn3424

Dekorasi di dalem Food Republic.

 

dscn3422

 Then we met up with someone, n he’s eating this. Hokkien Mee

 

dscn3428

Yup. You know who.

 

dscn3418

Trus setiap beli makanan diatas 20$ *maybe* mereka kasi kita satu pack angpow, isi 5.

 

dscn3421

Ya kosong punya la. Smua uda gw kasi nyokap buat persediaan dia kasi  gw balik 😛

 

dscn3426

Trus kita ke PlaSing, trus liat crowd ini.

 

dscn3427

Ada artis Sg bo!! Ada pemeran utamanya film Ah Long, sama si cantik Dawn Yang

Ok karena hari ini adalah CNY, gw berbaik hati memainkan drama buat kalian smua.

Hope you like it.

~

~

~

~

~

~

Xiao Mei Fei si Puteri Thang *what the?*

Dulu tinggalah seorang Putri cantik di Kerajaan Thang, bernama Xiao Mei Fei. Dia tinggal bahagia dengan keluaraganya. Setiap Chinese New Year datang, dia akan mendapat angpow paling banyak. Kemurahan hatinya dan kepolosannya membuatnya disukai orang.  And bcos she’s the only child in that Kerajaan *duhh?*.

picture-353

 

Tapi pada suatu hari pada Chinese New Year, datanglah seorang gadis yang mengaku sebagai kakak kembar Xiao Mei Fei yang ditelah ditinggalkan diluar Kerajaan. Dia datang untuk membalas dendam kepada Xia Mei Fei karena telah merebut perhatian sayang kedua orang tua mereka. Nama gadis itu adalah : Cap Xiao Cai

picture-3641

 

Dia tidak senang dengan kebahagian Xiao Mei Fei yang mendapat angpow banyak, sedangkan dia tidak. Jadi dia menyiksa Xiao Mei Fei dan mengambil angpow itu dengan paksa.

picture-365

 

Walopun dia tidak senang kalau angpownya dibagi.

picture-366

 

 Tapi dia mengerti bahwa Cap Xiao Cai juga ingin diperlakukan adil.

Jadi dia membagi, karena

love is sharing.

*aawwww* 😛

 

Dan mereka pun akhirnya hidup sebagai kakak adik yang bahagia.

picture-361

The End

 

 

Happy Chinese New Year everyone.

Gong Xi Fa Chai


Verse Of The Week

But may all who search for you be filled with joy and gladness in you. May those who love your salvation repeatedly shout, "God is great! Psalm 70 : 5

Blog Stats

  • 35,044 hits

Calendar

November 2017
M T W T F S S
« Oct    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Archives

Top Clicks

  • None